Εσωτερικές Επιφάνειες

Για κάθε εσωτερική επιφάνεια κτιρίου, χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά και τις πλέον σύγχρονες τεχνικές!

Εξωτερικές Επιφάνειες

Για οποιοδήποτε κτίριο έχουμε την λύση. Με ιδιόκτητη υλικοτεχνική υποδομή προσφέρουμε ποιοτικές εργασίες!

Μονώσεις

Οι θερμομονώσεις και οι μονώσεις ταράτσας προσφέρουν άνετη και υγιεινή διαβίωση με ταυτόχρονη μείωση ενέργειας!

Τεχνοτροπίες

Κάποιοι χώροι, στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, αξίζουν το διαφορετικό. Οι τεχνικές μας θα σας εκπλήξουν!

Εσωτερικές Επιφάνειες

Για κάθε εσωτερική επιφάνεια κτιρίου, χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά και τις πλέον σύγχρονες τεχνικές!

Τα χρώματα είναι μέρος της ζωής μας για αυτό άλλωστε υπάρχουν και τόσες πολλές αποχρώσεις και συνδυασμοί για να επιλέξει κάποιος για το βάψιμο του εσωτερικού ή εξωτερικού του χώρου.

Μέσα από μια τεράστια ποικιλία χρωμάτων και υλικών, προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα να επιλέξουν αυτά που τους ταιριάζουν περισσότερο. Είτε πρόκειται για εξωτερικές είτε για εσωτερικές επιφάνειες, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη χρήση των καλύτερων υλικών και οικολογικών χρωμάτων!

Ποιότητα στην εφαρμογή

Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα προϊόντα, και μένουμε ενήμεροι για τις νέες εξελίξεις παρακολουθώντας συχνά εξειδικευμένα σεμινάρια! Με υλικά που προσφέρουν μεγάλη καλυπτικότητα, αλλά και εξαιρετική απόδοση, εξασφαλίζουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Χαμηλό Κόστος

Το κόστος για μια εργασία μεταβάλλεται ανάλογα τις ανάγκες, τον όγκο της δουλειάς και το υλικό που θέλετε να χρησιμοποιήσουμε αλλά πάντα παραμένει σε πολύ προσιτά επίπεδα! Σε κάθε περίπτωση είμαστε στην διάθεσή σας για να λύσουμε τις απορίες και τους προβληματισμούς σας.

Συνέπεια και Ταχύτητα

Η συνέπεια και η ταχύτητα είναι βασικό στοιχείο της δουλειάς μας. Για αυτό και προσπαθούμε πάντα να είμαστε συνεπείς στους χρόνους παράδοσης των έργων μας και να μην καθυστερούμε την παράδοση τους ούτε μια μέρα από αυτήν που έχει συμφωνηθεί.

Εξωτερικές Επιφάνειες

Για οποιοδήποτε κτίριο έχουμε την λύση. Με ιδιόκτητη υλικοτεχνική υποδομή προσφέρουμε ποιοτικές εργασίες!

Τα χρώματα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο και στα εξωτερικά μέρη των κτιρίων, για αυτό άλλωστε υπάρχουν και τόσες πολλές αποχρώσεις, υλικά και συνδυασμοί για να επιλέξει κάποιος και για το βάψιμο του εξωτερικού του χώρου.

Μέσα από μια τεράστια ποικιλία χρωμάτων και υλικών, προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα να επιλέξουν αυτά που τους ταιριάζουν περισσότερο. Ειδικά όταν πρόκειται για εξωτερικές επιφάνειες, που είναι το πρώτο που θα προσέξει κάποιος σε έναν χώρο, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση και προσοχή!

Συνέπεια στους χρόνους

Σκοπός μας είναι να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας χωρίς καθυστερήσεις και χρονοβόρες διαδικασίες. Για αυτό και προσπαθούμε πάντα να είμαστε συνεπείς στους χρόνους παράδοσης των έργων μας.

Εμπειρία σε μεγάλα έργα

Η μακρόχρονη εμπειρία μας τόσο σε έργα μικρής, όσο και μεγάλης κλίμακας, είναι ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα μας. Όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε αναλάβει την ανανέωση και προστασία μικρών ιδιωτικών χώρων, αλλά και μεγάλων δημόσιων και ιδιωτικών κτιρίων.

Προσωποποιημένη εφαρμογή

Σε κάθε δουλειά που μας ανατίθεται, λαμβάνουμε πάντα υπόψη μας τις εξειδικευμένες ανάγκες, προτιμήσεις αλλά και απαιτήσεις των πελατών μας. Θέλουμε να επιτυγχάνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και για αυτό χρησιμοποιούμε τις πιο εξελιγμένες τεχνικές, αλλά και μια μεγάλη γκάμα υλικών και χρωμάτων!

Μονώσεις

Οι θερμομονώσεις και οι μονώσεις ταράτσας προσφέρουν άνετη και υγιεινή διαβίωση με ταυτόχρονη μείωση ενέργειας!

Η μόνωση των εξωτερικών αλλά και εσωτερικών επιφανειών ενός κτηρίου ή μιας εγκατάστασης, είναι από τις πιο σημαντικές εργασίες συντήρησης.

Σε μια χώρα με έντονη ηλιοφάνεια το καλοκαίρι και υγρασία το χειμώνα, η στεγανοποίηση και προστασία είναι απαραίτητη. Με εμπειρία ετών στην εφαρμογή τεχνικών μόνωσης, προσφέρουμε λύσεις για την στεγανοποίηση του σπιτιού ή της επιχείρησης σας!

Θερμομονώσεις / Θερμοπροσώψεις

Η  τεχνική της εξωτερικής θερμομόνωσης (θερμοπρόσωψης)  είναι μια διαδικασία κατά την οποία θερμομονωτικές πλάκες ειδικών προδιαγραφών, επικολλώνται εξωτερικά των κτηρίων με σκοπό τη μόνωση του κτηρίου. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, πάνω στις θερμομονωτικές πλάκες διαμορφώνονται τα επιθυμητά διακοσμητικά αρχιτεκτονικά στοιχεία και εφαρμόζονται υψηλής ποιότητας επιχρίσματα ενισχυμένα με κατάλληλο υαλόπλεγμα.

Υγρομόνωση

Η  τεχνική της υγρομόνωσης είναι μια επαναστατική τεχνική στεγάνωσης και προστασίας επιφανειών που επιτυγχάνεται με τη χρήση πολυουρεθανικής ρητίνης, η οποία είναι καθαρή, ελαστομερής, και υδρόφοβης. Η ρητίνη αυτή, μαζί με ειδικά ανόργανα συστατικά, παρέχει στο προϊόν εξαιρετική αντίσταση στις καιρικές συνθήκες, στα χημικά, στην ηλιακή ακτινοβολία UV, σε μηχανικές και θερμικές καταπονήσεις. Για αυτό το λόγο, χρησιμοποιείται για την στεγάνωση τόσο εσωτερικών όσο και εξωτερικών χώρων.

Μονώσεις Ταρατσών

Η ταράτσα των κτιρίων είναι ένα σημείο το οποίο εκτίθεται ίσως περισσότερο από όλα στις καιρικές συνθήκες. Για αυτό και είναι η περιοχή που χρειάζεται περισσότερη φροντίδα και προσοχή. Με τις εξελιγμένες τεχνικές της εξωτερικής θερμομόνωσης (θερμοπρόσωψης)  και της υγρομόνωσης, εξασφαλίζουμε τη στεγανοποίηση και τη σωστή προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία του πιο ευάλωτου σημείου του σπιτιού!

Τεχνοτροπίες

Κάποιοι χώροι, στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, αξίζουν το διαφορετικό. Οι τεχνικές μας θα σας εκπλήξουν!

Ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της δουλείας μας, είναι οι τεχνοτροπίες που χρησιμοποιούμε  για την διακόσμηση των χώρων. Οι τεχνικές αυτές, προσφέρουν μεγάλη αντοχή, είναι εύκολες στην εφαρμογή και προσδίδουν μια μοντέρνα νότα σε προσωπικούς και επαγγελματικούς χώρους.

Με δυνατότητα εφαρμογής σε υπάρχουσες ή νέες επιφάνειες, οι τεχνικές διακόσμησης αποτελούν ιδανική επιλογή για την ανανέωση του χώρου!

Πατητή κονία

Η τεχνική της πατητής κονίας είναι μια διακοσμητική τεχνική που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, λόγω του υψηλού αισθητικού αποτελέσματος που προσφέρει σε εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους.

Κονίαμα επάλειψης

Η τεχνική του κονιάματος επάλειψης, είναι μια τεχνική που συνδυάζει πολλά πλεονεκτήματα χρήσης και άριστο αισθητικό αποτέλεσμα. Η σύνθεση του αποτελείται από ανάμειξη φυσικών πετρωμάτων που προσδίδει μια φυσική αίσθηση και όψη, αναβαθμίζοντας τον χώρο.

Στούκο βενετσιάνο

Η τεχνοτροπία στούκο βενετσιάνο είναι μια ιδιαίτερη τεχνική, που χρησιμοποιείται για τη διακόσμηση σε τοίχους, κολώνες, σκάλες κλπ. Την συναντάμε σε ιδιωτικούς αλλά και δημόσιους χώρους και χρησιμοποιείται για εσωτερική χρήση, για τη δημιουργία εφέ με κομψό διακοσμητικό αποτέλεσμα.

Χρειάζεστε ανανέωση;

Ας μιλήσουμε!

Καλέστε μας για λεπτομέρειες!

(0030) 6936 549 620